BURSA / GÜRSU - Gürsu Halk Eğitimi Merkezi

Gürsu Halk Eğitimi Merkezi

Adres
Kurtuluş OSB Mah. Erol Akbaş Cad.No 27 Gürsu Anaokulu yanı Meb Lojmanları GÜRSU/BURSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, ilçemizde tüm yaş gruplarına uygun, iş piyasasının ihtiyacına uygun, toplumu sosyal, ekonomik ve kültürel yönden destekleyen kursları açarak, ilçe halkının refah ve sosyal bilincini en üst seviyeye çıkarmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlerimize duyarlı, bilim ve teknolojiyi kullanabilen, üretken, yenilikçi kursiyerler yetiştirmek.
Başarılar
KARATE, TAEKWONDO, SATRANÇ,BADMİNTON VE BİSİKLET YARIŞLARI ALANINDA ULUSAL VE ULUSLARARASI DERECELERİMİZ VARDIR
Öğretim Şekli :Tam Gün-Tam Yıl
Ulaşım
Kurumumuza toplu taşıma yapan minibüsler ile 2/G ve Kestel Otobüsleriyle ve Metro ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Kurumumuz Gürsu İlçesi, Kurtuluş OSB Mahallesi, Erol Akbaş Cad, No.27 adresinde Gürsu Ana okulu yanında, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında daha önce Meb Lojmanı olarak kullanılan yerde hizmet vermekteyiz.Kurslarımızı okullarımızda ve kamu kuruluşlarımızda yapmaya devam ediyoruz.
Kurumumuz, İlçe Merkezine 2 km, İl Merkezine ise 12 km uzaklıktadır.
KONTENJAN SINIRLAMASI YOKTUR
TABAN VE TAVAN PUAN YOKTUR
Sportif Etkinlikler
KURUMUMUZDA HERTÜRLÜ SPOR KURSU AÇILMAKTADIR ÖZELLİKLE:KARATE, WUSHU,TAEKWONDO, VOLEYBOL,FUTBOL,BİSİKLET,BOKS,MASA TENİSİ,SATRANÇ KURSLARIMIZ AKTİF OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
GİS(İŞ KARŞILIĞI ÜCRET) PROJESİ ALMAN KURULUŞU İLE YÜRÜTÜLMEKTEDİR PİCTES PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR
GİS(İŞ KARŞILIĞI ÜCRET) PROJESİ
1 Adet arşiv, 1 Adet Depo, 1 Adet Mutfak ve 1 Adet Mescidimiz mevcuttur.